A 2019-es évben is folytatódnak a szakmai műhelymunkák!

A 2019-es évet Makón indítjuk, ahol az év első műhelymunkáinak megtartására kerül sor.  A transznacionális tudásfejlesztéshez és társadalmi kutatásokhoz köthető beszélgetések remek lehetőséget adnak, hogy közösen gondolkodjunk, elemezzünk és meghatározzuk a jövőbeli célokat. A szakmai diskurzusok január 17-19 éa a rákövetkező hétvégén január 25-27  között kerülnek sorra.  Az eseményen az EFOP-5.2.2-17-2017-00072 kódszámú Határon átnyúló közösségfejlesztési kutatások és arra épülő tudásfejlesztés című projekt kutatói is részt vesznek, akik prezentálják majd a kutatási részeredményeket, amelyek segítségével újabb fejlesztési irányok határozhatóak meg.

Makón már nem először jár a projekt csapata. A Románia közelében elhelyezkedő várost kulcsfontosságúnak tartjuk, hiszen a projekt fontos céljai között szerepel, minél több ismeretet szerezzünk a szomszédos országok nemzetpolitikájáról.  A kutatások nemcsak értékes tudásanyagként szolgálnak, de fontos közösségformáló erőt is eredményeznek.

A műhelymunka eredményeiről itt a Hírek és az Események menüpont alatt talál beszámolót, képeket pedig a Galéria menüpontba töltünk fel.